0549420423

חולמת ליצור רגעים בלתי נשכחים? קבלי אותו:


הקורס הדיגיטלי
לפינגר פוד מקצועי

כל הסודות למנות בר מעוצבות וטרנדיות - מבית ראשל סקול

עם מה תצאי
מהקורס?

תהיי מאסטרית ליצירת מנות פינגר פוד ייחודיות


תלמדי להכין ולעצב מנות פינגר פוד מקצועיות, טעימות ומרשימות. בקורס לימוד יסודי ומקיף מהקצה לקצה.

תדעי לעצב ברים מלוחים בלתי נשכחים


תדעי להכין מגשי אירוח מלוחים בלתי נשכחים, שיהפכו את המנות שלך למוקד משיכה.

תרוויחי הרבה יותר מכל לקוח

עם מתן שירות בתחום חם ומבוקש המתומחר בהתאם בעולם הפינגר פוד!

תוכלי לפתח עסק עצמאי, יציב שגדל בהתמדה

בעזרת הליווי, ההדרכה והיכולת לשאול שאלות יהיה לך ביטחון מלא עם גב מקצועי מאחורייך.

תכלס, מה נלמד?

במהלך הקורס תלמדי להכין מגוון מתכונים איכותיים למנות פינגר פוד,
עם כל שלבי ההכנה, ההרכבה והשינוע שלהם.

מאפים

שיעור #1​

נלמד להכין מסוגי בצקים מגוון מאפים מיוחדים, נבין איך להפוך מאפה רגיל למנת פינגר פוד יפיפייה שתקשט ותשדרג לך את מנת הפתיחה או כל בר מלוח.

מנות עיקריות

שיעור #2​

נלמד להכין מסוגי בצקים מגוון מאפים מיוחדים, נבין איך להפוך מאפה רגיל למנת פינגר פוד יפיפייה שתקשט ותשדרג לך את מנת הפתיחה או כל בר מלוח. נסקור פרזנטציות עכשוויות של מנות מיני מרשימות תקבלי מתכונים, טכניקות וידע.

סלטים

שיעור #3​

נלמד לשלב בין חומרי גלם שונים שייצרו לך את הסלט המושלם ואיך לעצב אותם בכוסות קטנות ולקשט בצורה מושלמת.

וכמובן,
יש גם בונוס!

דגשים מסל הכלים
של ראשל

דגשים וטיפים פרקטיים, איך לקחת את המנות
ולשלב אותן בתחום האירועים

בשווי 299 ₪

בואו נכיר

היי אני רחלי ליברמן, בעלת “ראשל אוונטס” ומייסדת בית הספר ללימוד עיצוב אירועים “ראשל סקול”. התחלתי בדיוק כמוך, עם אהבה גדולה ליופי ותשוקה עמוקה לגעת, לעצב וליצור בעצמי.
המשיכה לעולם האירועים הייתה אצלי טבעית –
הייתי צעירה ממש כשהתחלתי לסלול את דרכי בארועי יוקרה. לצד הסיפוק הגדול שחשתי, היו לא מעט אבני נגף, ניסוי ותעייה.
מאז ומעולם שאפתי ליותר, חלמתי לייצר טרנד חדש ולא מוכר שיביא בשורה אחרת לאולם ויוסיף לכל אירוע יותר חוויה, יותר אווירה וזיכרונות מענגים שלא ישכחו לעולם.

צברתי מאות שעות של למידה בכל התחומים המשיקים לענף, השתלמתי בקורסים רבים ולא פחות מכך - בבית הספר הגדול של החיים כשמאות ארועי קונספט מהיוקרתיים בארץ, עברו תחת ידיי.

היום, אחרי עשור של הובלת טרנדים בעיצוב ברים ממותגים ויצירתיות אינסופית בארועי קונספט, אני יודעת שיש לי שיטה.
ואת הבשורה הזאת הייתי רוצה להעביר גם לך: כן, גם לך יש אפשרות להגיע לליגה אחרת של עיצוב ברים וארועים ובקלות - עם הידע הנכון, שיטה שעובדת וחשיבה קונספטואלית שתוכל לייצר לך יותר.

בואי לגלות מחדש את הכיף שבעולם הארועים, את הסודות הגדולים שמאחורי כל הפרטים הקטנים, להגיע לתוצאות טובות יותר ולהרוויח הרבה הרבה יותר.

מה ההשקעה שלך בקורס?

המחיר המקורי של הקורס כולל הבונוס - 1,597 ש"ח
המחיר לאחר ההנחה - 999 ש"ח


אבל הכיף הגדול - שיש לנו מבצע מטורף, לזמן מוגבל -

מחיר לאחר הנחה

999 ₪

מחיר מיוחד

מחיר מבצע לזמן מוגבל | זמין עכשיו!

99X3 ₪

סה”כ ₪297 בלבד!

מחיר רגיל

1,597 ₪

בגלל הבונוס

אם תקחי את הקורס והמטלות ברצינות - מהר מאוד תכסי את ההשקעה הזו

ותצחקי שהתלבטת, כי את הולכת להצליח וגם להרוויח בענק!

למי הקורס מתאים?

למי שרוצה לפתוח עסק בתחום הקולינריה ולהרוויח היטב ממה שהיא אוהבת

למי שכבר עוסקת בתחום, ורוצה להוסיף תחום שירות מבוקש ומקפיץ סגירות

למי שרוצה לפתח סגנון אישי ולא רוצה להיות כמו כולם

למי שאוהבת להדהים עם מנות מוקפדות ומעוצבות.

למי שרוצה להכניס יצירתיות וסטייל לאירוח שלה

מה אומרות הבוגרות שלנו

פרויקטים של תלמידות

לראשונה
בישראל

מתלבטת אם
זה מתאים לך?

שיחת ייעוץ והתאמה עם ראשל
בשווי 700 ₪ במתנה

או מלאי פרטים כאן ונחזור אליך